Over ons

Ontmoet ons dynamische en enthousiaste team: Gert, Siska, Tineke, Chesney en Hanne

Na de opstart van de eerste en nieuwe apotheek te Lembeke rond 1968 door apothekers Godelieve Decordier en Erik De Groote in het dorpscentrum van Lembeke ( het huidige grasplein op de hoek rechtover de geklasseerde woning van de familie Stockman ) werd reeds na enkele jaren ( 1974) beslist te verhuizen naar het huidige adres Aveschoot 15.

Ruim 36 jaar is de apotheek in de huidige -naar de normen van toen erg vooruitstrevend- woning gevestigd.

Gert

Siska

Tineke

Hanne

Chesney

APOTHEKER GERT DE GROOTE

diploma apotheker 1992 te Gent. Postgraduaat bedrijfseconomie Vlekho 1993.


APOTHEKER SISKA CROUBELS

diploma apotheker 1992. Dr Apr 1996. Prof UGent sinds 2004.


TECHNISCH FARMACEUTISCH ASSISTENT TINEKE MAENHOUT

2014 te Sint-Niklaas


APOTHEKER HANNE DE GROOTE

diploma apotheker 2021 te Gent


APOTHEKER CHESNEY RIJK

diploma apotheker 2023 te GentPersoonlijk advies, medicatiebegeleiding en thuiszorg

Een persoonlijke aanpak en begeleiding is voor ons zeer belangrijk. Om voor ieder product de meest volledige uitleg te kunnen geven worden er voor het team regelmatig middagopleidingen georganiseerd en volgen wij ook verschillende wetenschappelijke dag- en avondopleidingen om onze kennis nog verder te verdiepen. Je kun je bij ons ook terecht voor een medicatieschema op maat, medische hulpmiddelen en bieden wij als Zorgpunt apotheek specialistisch thuiszorgmateriaal en aanvullende dienstverlenging. 


Online bestellen en levering

Om onze service en bereikbaarheid nog verder te verbeteren, hebben we geïnvesteerd in een een gebruiksvriendelijke webshop waar advies en begeleiding op de eerste plaats staan. Ook online staan we dus voor je klaar. Ben je op zoek naar kwaliteit, service en zorg, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Je kunt je producten in onze webshop bestellen en komen afhalen in de apotheek of in één van onze beveiligde afhaalkluisjes laten klaarleggen. Ben je minder mobiel, lukt het niet om bij ons te geraken en heb je ook niemand die de medicatie voor je kan komen afhalen, dan bieden wij als extra service om je bestelling thuis te komen leveren.

Wij bieden tevens de mogelijkheid om je geneesmiddelen op voorschrift online te reserveren. Heb je al een voorschrift, stuur ons op voorhand een scan hiervan via de upload op de website, via onze Facebook pagina, of breng het mee naar de apotheek. Ben je niet in de mogelijkheid om een afbeelding te uploaden, heb je nog geen voorschrift ontvangen, of wil je gewoon een product laten reserveren, dan kan je dat ook doorgeven via ons contactformulier. Na aankoop of reservatie ontvang je een bericht ter bevestiging en informeren wij je wanneer de bestelling klaar staat.

Bestel je graag via je smartphone, dan kun je ook de app 'apotheek op zak' of de Farmad online app gebruiken. Je kan deze app gratis downloaden en via deze weg een bestelling plaatsen. Ook hierbij informeren wij je zodra je bestelling beschikbaar is.

Heb je vragen?

Zit je met vragen, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. We helpen graag verder om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Stuur ons een bericht

Korting via je spaartegoed 

Bij aankoop van niet terugbetaalde producten, zowel online als in de apotheek, ontvang je punten en bij 500 punten, krijg je 5 euro korting via je persoonlijke kortingskaart.