Lrp Toleriane Ultra Dermallergo Serum 20ml

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhaling in de apotheek

Lokale levering in Lembeke

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Het Toleriane Ultra Dermallergo Serum is een verzachtend serum, ultrageconcentreerd in Neurosensine. Het serum verlicht onmiddellijk en intens het ongemak van de huid en herstelt de huidbarrière om het risico op toekomstige reacties tot een minimum te beperken. Een gevoelige huid wordt onmiddellijk gekalmeerd, versterkt en gehydrateerd tot 48u lang.

Gebruik

's Ochtends en 's avonds 2 tot 3 druppels aanbrengen op het gezicht, de hals en het decolleté voor de verzorging.Geschikt voor intolerante huid met neiging tot allergie. Zelfs bij opstoten.
Om het verfrissende effect te versterken, 30 minuten koelen voor gebruik.

Samenstelling

Aqua / Dipropylene Glycol / Glycerin / Betain, Propanediol, Pentylene Glycol / Peg-8, Polysorbate 20 / Peg/Ppg/Polybutylene Glycol-8/5/3 Glycerin / Sodium Hyaluronate / Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate /Hydroxyacetophenone / Caprylyl Glycol / Citric Acid /Acetyl Dipeptide-1 Cetyl Ester

Indicatie

Geschikt voor de gevoelige of intolerante huid met neiging tot allergie.
De gevoelige huid wordt onmiddellijk gekalmeerd, versterkt en gehydrateerd tot 48h lang.

Verrijkt met neurosensineTM, een dermatologisch actief ingrediënt dat pijnsensaties blokkeert om de huidgevoeligheid te
verlichten. Herstelt en versterkt de huidbarrière om de penetratie van allergenen te beperken.

0% parfum/ alcohol. Getest op een gevoelige en allergische huid. Oftalmologisch getest. Niet comedogeen.

Gegevens
CNK3984689
FabrikantenL'oréal Belgilux
MerkenLa Roche Posay