Renastart Pdr 1 X 400g

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhaling in de apotheek

Lokale levering in Lembeke

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Renastart® is een poeder en te gebruiken als volledige voeding of als basis in combinatie met gewone zuigelingenvoeding of vaste voeding. Renastart® is energierijk, laag in eiwit, calcium, chloride, kalium, fosfaat en vitamine A. Renastart® bevat wei-eiwit, aminozuren, koolhydraten, vetten, vitaminen, mineralen en spoorelementen en de essentiële vetzuren docosahexaeenzuur (DHA) en arachidonzuur (ARA).

Renastart is bestemd voor de dieetbegeleiding bij nierfalen en geschikt vanaf de geboorte tot de leeftijd van 10 jaar.

Renastart is een voeding voor medisch gebruik en dient onder toezicht van de behandelaar (arts en/of diëtist(e)) te worden gebruikt.

Gegevens
CNK2915379
FabrikantenVitaflo International LTD
MerkenVitaflo
Breedte104 mm
Lengte101 mm
Diepte126 mm