Infusie Bio Tijm Zakje 20

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhaling in de apotheek

Lokale levering in Lembeke

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Nutrisanté Biologische Tijminfusie is ideaal om de eerste winterongemakken te helpen kalmeren. Tijm helpt de ademhalingsfunctie in stand te houden en een geïrriteerde keel te verzachten.

Bovendien draagt tijm bij tot de instandhouding van de natuurlijke afweer van het lichaam. Wat ten slotte de mondhygiëne betreft, draagt tijm bij tot een frisse adem.

Gebruik

Doe 1 zakje in een kopje en giet er kokend water over. Laat 3 minuten trekken zodat de tijm zijn volle smaak kan afgeven, en tot 5 minuten, afhankelijk van de gewenste intensiteit.

Samenstelling

Tijm (100 %).

Gegevens
CNK2511707
FabrikantenNutrisante, PONROY VITARMONYL BENELUX
MerkenNutrisante
Breedte83 mm
Lengte117 mm
Diepte71 mm